Начало » Статии » Бормашини акумулаторни
Hitachi Power Tools
Hitachi Power Tools (UK) Limited, e базирана в Milton Keynes в Обединеното кралство. Компанията е дъщерно дружество на Hitachi Koki Ко Limited, и част от глобалната Hitachi Corporation - Япония. Hitachi Koki Co Ltd е основана през декември 1948 г. за производство на машини за въгледобива и електрически инструменти.

През 1981 г. Hitachi Power Tools (UK) се установява в района на Лондон, като част от дългосрочен план на Hitachi Koki да разпространяват своите електрически инструменти в целия свят. През 1987 г. компанията се мести в специално построените седалище в Milton Keynes, който обединява, продажбите, маркетинга и дистрибуцията за Обединеното кралство и Ирландия.

Hitachi инструменти се произвеждат в девет производствени предприятия в целия свят. Придобивки от този разнороден политика производството са използването Secure плащане на местни квалифицирана работна ръка , надеждна доставка на компоненти , икономии от мащаба и географското разположение .

Всеки път, когато решите да купите ел.инструмен Hitachi, можете да сте сигурни, не само, че сте направили отличен избор, но и че работата с машината ще ви достави спокойствие и удоволствие.
Всички права запазени
prodilar.com 2010-2018